Over KC Dordrecht

KC Dordrecht is een knusse en gezellige korfbalclub in Dordrecht. We zijn gevestigd op sportpark Amstelwijck, te midden van de wijken Wielwijk, Crabbehof en Sterrenburg. Ons complex bestaat uit een nette en moderne kantine en een kunstgrasveld (met verlichting). De topper van het complex is ons terras. Op het zuiden, met eersteklas zicht op het wedstrijdveld, voorzien van bankjes en picknicktafels en direct aan de kantine. U kunt zich voorstellen dat er op zonovergoten dagen geen plek meer vrij is!

Wij vinden plezier in sporten belangrijk. Het moet vooral leuk zijn en wij hopen hieraan bij te dragen door actieve en uitdagende trainingen te verzorgen. Prestaties zijn belangrijk, maar regeren niet boven alles. Wij gunnen ieder kind topprestaties op zijn of haar niveau!

Onze jeugdteams worden getraind door leden uit de selectie of die daar ooit gespeeld hebben. Zo worden ze het korfbal goed aangeleerd. Naast de trainingen worden er gedurende het seizoen veel activiteiten georganiseerd. Een filmavond, disco avond, surprise-avond, kerstdiner, paaseieren zoeken en als klap op de vuurpijl het jaarlijkse Pinksterkamp!

KC Dordrecht wordt gesponsord door:

Accommodatie

Laan van Londen 1340
3317 DA Dordrecht
078 - 618 56 27

Correspondentieadres

Visserstuin 15
3319 LL Dordrecht
078 – 631 40 61
secretariaat@kc-dordrecht.nl